качественная корпусная мебель и шкафы-купе на заказ

Про компанію MEBELSOKOL

Шукайте якісні корпусні меблі? Або шафи-купе на замовлення – ми будемо раді запропонувати свої послуги. Кожен проект компанії «MEBELSOKOL», включаючи функціональні рішення для будь-якого виробу, є унікальним. Ми займаємось виготовленням будь-яких корпусних меблів на замовлення а саме:

  • Кухні;
  • Шафи купе;
  • Ліжка;
  • Столи;
  • Комоди;
  • Гірки;
  • Стінки (і багато іншого)

Серйозний підхід кожному етапі виробництва.

Від проекту меблів та до її фінальної установки на об’єкті, Ваше замовлення буде в руках кваліфікованих та досвідчених фахівців. Індивідуальний підхід до кожного. Наші досвідчені дизайнери допоможуть вам визначиться у комплектації меблів та кольоровій гамі. Весь процес завжди контролюється нами на будь-якому етапі. Саме такий підхід дозволяє нам гарантувати, що наші меблі будуть радувати Вас довгі роки.

Якість та надійність.

Ми працюємо з усіма виробниками матеріалів та фурнітури, від яких багато в чому залежить ціна виробу. Ми дуже серйозно ставимося до якості виготовлення. Сучасні технології, відмінна виробнича база та досвідчений персонал, у сукупності, дозволяють нам створювати зручні та надійні меблі. Усі матеріали для виготовлення меблів відповідають сертифікатам та міжнародним екологічним стандартам. Ми довіряємо нашим постачальникам та партнерам, з якими працюємо довгі роки. А клієнти та замовники цінують комфортні стосунки та зручність у роботі з нами.

Сучасні стандарти, індивідуальний підхід

Великий асортимент матеріалів, варіанти обробки, внутрішнє наповнення та фурнітура – все для виготовлення меблів на замовлення за індивідуальними проектами. Ми стежимо за новинками сучасного меблевого ринку, знаємо нові тенденції та готові реалізувати будь-який проект, навіть найнезвичайніший. На нашому сайті представлений каталог фотографій наших робіт: шаф-купе, вбиралень, кухонь та інших корпусних меблів, з якого Ви можете вибрати модель, що сподобалася, або звернутися до нас з індивідуальним нетиповим проектом.

Цінова політика будь-якого бюджету.

Ви можете обрати вже реалізований проект і доопрацювати його за допомогою наших дизайнерів, або запропонувати свій ескіз, яким наші фахівці зроблять індивідуальні розробки за Вашими розмірами. Для розрахунку вартості меблів ми зважимо на всі Ваші побажання за ціною, щоб не виходити за межі виділеного бюджету. Саме такий підхід дозволяє нам працювати з меблями будь-якої цінової категорії.

Галерея наших робіт