Виготовлення кухні на замовлення у Харкові

Сучасна кухня

Одним з основних напрямків компанії MEBELSOKOL є виготовлення кухонь нестандартних розмірів за індивідуальним проектом на замовлення в Харкові. Ключовим параметром при виборі кухні є матеріал виготовлення корпусу та фасадів. Щоб наші кухні стали ідеальним доповненням вашого інтер’єру, ми використовуємо унікальні інженерні рішення, а також безпечні та екологічні матеріали. Замовити кухню у нас ви можете в будь-якому стилі, із застосуванням стійких та довговічних матеріалів, стійких до інтенсивного використання, впливу пари та вологи та механічних пошкоджень.

Якою має бути сучасна кухня? Звичайно ж, і красивою, і зручною, і функціональною. Ось тільки кожна людина має свої критерії краси, функціональності та зручності, і далеко не всі кухонні гарнітури їм відповідають. Якщо Ви шукаєте саме такі кухні, то ми зможемо Вам допомогти. Як виробники кухонних меблів на замовлення у Харкові, ми робимо великий акцент на екологічній чистоті та надійності використовуваних матеріалів та фурнітури, не забуваючи про дизайн сучасної кухні. Ми виготовляємо кухонні меблі в різному стилі — класика, модерн, хай-тек та ін. .

Купуючи кухню у нас, Ви отримуєте професійне проектування та встановлення, індивідуальний підхід, врахування всіх Ваших побажань та вимог у короткий термін та за доступною ціною від виробника. Кухонні меблі Mebelsokol, виконані за індивідуальним проектом на замовлення, органічно впишеться туди, де для стандартних меблів знайти місце навряд чи вдасться.

БЕЗКОШТОВНО ЗАМОВИТИ ДИЗАЙНЕРА НА БУДИНОК

Бажаєте зробити замір та підібрати дизайн? І не бажаєте нікуди їхати? Тоді викличте нашого спеціаліста і Ви отримаєте:

дизайнер-замірник-технолог

З 10-ти річним досвідом в одній особі. Для проектів будь-якої складності

1. ТОЧНИЙ ЗАМІР

Для оптимального використання корисної площі

2. ЗАКІНЧИЙ РОЗРАХУНОК

Ви отримаєте точну вартість, зафіксовану у договорі

3. ЗРАЗКИ ФАСАДІВ

Побачте варіанти матеріалів, з яких виготовляються кухні

4. ДИЗАЙН ПІД ВАШ ІНТЕР'ЄР

Дизайнер врахує планування кухні та загальну композицію із поєднанням всіх елементів

ЗАМОВИТИ ДИЗАЙНЕРА

Ввічливий дизайнер приїде
на замір у зручний для вас час



    Ми дбаємо про Вас!

    ГАЛЕРЕЯ КУХОНЬ ВИГОТОВЛЕНИХ НАМИ